Promotiefimpje

Hieronder staat een filmpje waarin u een indruk krijgt van de start van de dag op De Linderakkers.

Het filmpje is gemaakt door een van onze ouders: Alice Katuin. Zij heeft het gemaakt in opdracht van onze school.

We zijn trots op het resultaat en bedanken Alice voor het filmen en monteren.

Graag willen we u van harte uitnodigen om het filmpje te bekijken.

Veel kijkplezier!!!

nieuwsbrief 2Wat gebeurt er op school?

Lees hier onze nieuwsbrieven.

Blijf als ouder op de hoogte

Ouders worden in steeds grotere mate partner van de school. Een goed contact met elkaar, gebaseerd op vertrouwen, is dan ook een voorwaarde. Eens per twee weken ontvangt elk gezin een nieuwsbrief. Die informatie is ook op de website na te lezen. In dergelijke nieuwsbulletins wordt iedere keer een agenda afgedrukt met een overzicht van de komende activiteiten. Er zijn op onze school veel mogelijkheden om contacten te onderhouden. Enkele voorbeelden: de informatieavond aan het begin van elk schooljaar, oudergesprekken naar aanleiding van de rapporten, vieringen en open dagen bij projecten.

Logo opo

keurmerk3