Ouders en school

Op school zijn verschillende ouders actief met diverse activiteiten.

Door de betrokkenheid van ouders wordt de school beter, leuker en completer. Hieronder leest u van de verschillende activiteiten en een korte samenvatting van de inhoud.

Bent u geinteresseerd in de werkzaamheden van een van deze activiteiten en wilt u actief betrokken zijn, dan horen we dat graag.

Klassenouders helpen bij het organiseren van begeleiding en vervoer bij verschillende activiteiten. Dit gebeurt vanzelfsprekend in overleg en samenwerking met de leerkrachten.

Decoratie ouders versieren de hal in de verschillende thema's. Tevens zijn er ouders die de raamverzieringen in de hal en bij de kleuters verzorgen.

Het luizenopsporingsteam controleert na iedere vakantie de leerlingen op hoofdluis. Door hun inbreng kunnen problemen vaak voorkomen of opgelost worden. Dat is een kopzorg minder voor de school.

Atelier ouders bieden 7 x per jaar een atelier aan in de onder- en/of bovenbouw. Het atelier is een onderdeel van het ervaren van talent en creativiteit. KInderen krijgen bij iedere ouder een andere creatieve activiteit.

Oud papier wordt door een ouder maandelijks bij de weg gezet.

Ouders kunnen jaarlijks inschrijven voor allerlei activiteiten middels een intekenlijst, die verder in en om school plaatsvinden. Waaronder het plein vegen, schoonmaakavonden, hulp bij feestelijke activiteiten, zwemmiddagen en andere activiteiten.