Ouderraad

De Ouderraad is een groep gekozen ouders die de leerlingen, het team en de schoolleiding ondersteunen ten aanzien van allerlei schoolse activiteiten.

De ouderraad hanteert een intekenlijst voor ouders die zich kunnen inschrijven voor verschillende activiteiten en/of werkzaamheden voor de kinderen en de school.

Ouders kunnen zich aanmelden voor de ouderraad, tevens kunnen ouders aangeven de ouderraad te willen ondersteunen bij verschillende activiteiten. De Ouderraad van De Linderakkers wordt gevormd door de volgende ouders: Jan van Gerwen (VZ), Claudia Brunen (Secretaris), Sandra Stijkel, Danny de Graaf, Rolinda Kerdijk, Joke Hooijer, Martine Nijboer en Astrid Hartgers.